söndag 14 november 2010

Farsdag!!




Peakaboooooo.....

Ja, vad vore världen utan alla dessa underbara, goa och ljuvliga pappor!!! Idag är det deras dag och det firar vi här hemma med extra mycket kärlek och mys och god middag så klart!!! Förmodligen oxå ett halvt ton med choklad till fikat i kväll, men det gör vi ju varje kväll :)!! Men idag kan vi skylla på att vi firar :)!!! Perfektomundo!!

Jo, angående Bebis och hans ben så är detta som hände i fredag bara en av många turer. Ni som följt bloggen ett tag, vet ju att Bebis har en kroppshalva som är större än den andra och vi går på årliga kontroller hos barnklinik (då det finns kopplingar till tumörer i njurarna) som gör ultraljud och även ortoped för att hålla koll på detta. "Förkylning i höften" hade han för ett par månader sedan och då han inte heller kunde gå eller böja höften, men det är inte samma sak denna gången. Å enligt expertis så kommer inte växtvärk bara hux flux och sätter sig bara på ett ställe i benet. Så det blir till att boka en ny tid hos barnkliniken. I vanliga fall märker man ju inte av något alls med Bebis, men när han har en infektion i kroppen så sätter det sig i hans ben på en gång. Iallafall. Tack för att ni bryr er och visar omtanke. Det uppskattar jag/vi och det värmer våra hjärtan!!! Ni är bara bäst!!

Nu ska jag göra köttfärslimpa de luxe med en massa parmesan å annat gottigott. För det var det tydligen beställt idag, farsdag å allt!!

KRAM på er!!

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Idag bjuder jag på lite mer bilder från min lilla fix och donar-dagjobbet igår. Tips 1! Sätt lite papper i en liten minikruka och stick ner ett ljus. Fyll upp med dekorationssten och knyt ett gulligt snöre runt. Ställ fyra stycken på rak, eller i grupp, så har du en annorlunda och söt adventsljusstake!! Tips 2! Dekorera ljusstaken (den på bilden kommer från Västergården) med lite polkagrisar. Perfekt om man blir lite sötsugen och dessutom väldigt fint och juligt med rött och vitt ätbart pynt. I like!!!

6 kommentarer :

Anna-Maria sa...

Stackars lilla söta Bebis återigen. Jag har ju följt bloggen ett tag nu så jag vet ju vad det handlar om. Men en liten fråga bara: vad finns det att göra för honom mer än att hålla koll på tumörer och det? Kan man operera eller lindras det bara med medicin? Kommer han någonsin bli av med detta eller kommer han få leva med det hela livet? Jag lider verkligen med honom.

Vilka underbara bilder från ditt jobb - gissa om man är avvundsjuk på dig som får jobba med dessa underbara ting!

Ha en underbar söndag/farsdag tillsammans med familjen! Är det inte dags snart för magbild?

Många kramar Anna-Maria och Isaac

alexa sa...

Beautiful Blog, love it!!

frederica.balk@hotmail.com sa...

Stackars bebis..
Barn borde inte få ha ont, inte bli sjuka heller för den delen!
Hoppas han är piggare nu :)

Så mycket fint julpynt du fotar hela tiden, längtar som en tok till julen nu jue ;)

Anonym sa...

Stackars lille, vad jobbigt för honom att måsta ha ont det ska inte de små behöva ha.
Vad fint du alltid fotar, det är som godis för ögonen att läsa och kika i din blogg.

Skulle vilja veta vart du köpt din söta lilla vita soffa som du har i hallen? Hittade en med den var så lång.

Ha en fortsatt mysig farsdag...
Anne

Anonym sa...

Skickar en STOR KRAM till bebis! Han verkar vara en go liten kille, alla bilder ett härligt leende på läpparna.
Funderar på det du skriver, har ortopeden kontrollerat höften på leg perthes? Pojkar kan drabbas av det, inte vanligt men det händer och går att läka ut.

Varma hälsningar
Ellinor i Skåne

Jenny sa...

Din blogg är bara så fin! Jättemånga fina saker i butiken, verkligen, jag förstår att du älskar ditt jobb, avundsjuk...
Jag bara älskar de där lexingtonservettringarna...
Ha en bra vecka, kram Jenny