tisdag 12 juni 2012

Pernilla och jag!






Örhängen från We Style.
Hår från Rapunzel och Sweden och lite eget :).

Pernilla Wahlgren klänningen kommer från Provrummet.
Alla bilderna kommer från Malena. Vackra underbara Malena!


Alltså. Jag älskar Pernilla Wahlgren. Bokstavligen. Den (ja... klänningen då) är mjuk och böljande och sådär härligt mintgrön/turkos att jag nästan vill borra in ansiktet och smaka lite på den. Galet söt! Å som den godisråtta jag är kan jag ju inte annat än älska denna lilla nätta skapelse :). Pernilla och jag är en match made in heaven vill jag lova.

Min Pernilla åker på när jag ska sjunga på bröllop på midsommardagen. För mer somrig klänning (som inte är urringad ner till naveln) får man leta efter. Bästa!!

Nu, Colgate Pepsodent. Snart, hångla kudden.

Natti natti!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst.... Fick tips, från en av er goa läsare, att Pernilla herself tipsat om min blogg idag på sin blogg. Min klänning kom ju preciiiis innan vi åkte till Turkiet och eftersom jag inte hunnit visa bilderna ännu kom det ju supelägligt idag. Så håll tillgodo med en klännings-kavalkad-deluxe! Å varmt välkomna alla nya läsare som hittat hit. Hoppas ni ska trivas :).

6 kommentarer :

fusion house sa...

beautifully :)

Anonym sa...

Fin farge og ikke så utringet, men veldig kort på lengden den kjolen...be careful! LOL

Browneyedgirl sa...

Hej fina du =) Visst är dom underbara Pernillas klänningar <3 Skulle själv vilja ha en men dom är s¨dyra. Men man fyller ju 30 och gifter sig snart. Kanske man har tur om man lägger en önskan *hihi* Kram och ha en toppen dag!
PS: Du är bedårande fin i klänningen

Annaochlivet sa...

Åh vad fint! Så härligt att det finns glädjande fina bloggar att läsa när jag ligger här nyopererad och kvider och tycker synd om mig själv;-) Suuperfina bilder! Kramis

VivanDivanGoesFashion sa...

Åååå så fin du är i den. Fick faktiskt själv hem precis den där igår i lådan och den är ju alldeles ljuvlig. Man vill ju ha precis alla modeller av Pernilla W. Sååå fina :)

Underbara bilder också. Du strålar verkligen

Ha en fin dag

Kram
/Vivvi

Septemberflikka sa...

Superfint! Tyvärr dock för kort för mig som inte har såna spiror som du. Jag är nyfiken på var du hittat skorna, de ser fina ut. Hoppas på uppdaterar mitt obefintliga skolager med lite klackar.

kram